1x1 vitaday Q-10 coenzym kapszula 60 db

Ár: 2500 Ft
db-ot

1x1 vitaday Q-10 coenzym kapszula 60 db 

A Coenzyme Q10 egy hatékony antioxidáns, mely hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív – így az öregedési – folyamatok gátlásához. Jelenléte nélkülözhetetlen a szervezet sejtjeinek energiatermeléséhez, ezáltal az általános erőnlét megtartásához.

Fogyasztása javasolt

* Fokozott energia-igénybevétel esetén
* Intenzív fizikai (pl. sportolás) és szellemi igénybevételkor
* Idős embereknek az életkor miatt csökkenő Coenzyme Q10 mennyiségének helyreállítására
* Egyoldalú táplálkozás esetén

Gondoskodjon arról, hogy sejtjei rendelkezzenek a szükséges energiaforrással, és az eredmény nem marad el! A koenzim-Q10 olyan anyag, amely nélkülözhetetlen sejtjeink energiaellátásához. Ha sejtjeink megkapják, ami jár nekik, akkor az egész szervezetet feltöltik energiával. Mi az eredmény? Fiatalokat megszégyenítő munkabírás, lendület és gyorsaság.
Sejtjeink – és így egész szervezetünk – energiával való ellátását a koenzim-Q10 (CoQ10, ubikinon) biztosítja. Ez az anyag minden egyes sejtünkben ott van, segítségével alakulnak át a tápanyagok ATP-vé (adenozin-trifoszfát), azaz energiahordozóvá. Ha a sejtnek energiára van szüksége, elsősorban az ATP lebontásával jut energiához. A koenzim-Q10 egyrészt a májban termelődik, másrészt a bevitt táplálékkal juttatjuk be szervezetünkbe. Fontos tudni, hogy a bennünk termelődő (endogén) koenzim-Q10 termelése a kor előrehaladtával (30-35 éves kortól) csökken.
A koenzim-Q10 nemcsak az idős korban lecsökkent termelés során nyújthat segítséget, hanem a fokozott testi-szellemi igénybevétel, illetve a nem kiegyensúlyozott táplálkozás (diéták) során is. Fokozottabb energiatermelést, ezáltal kisebb mértékű fáradtságérzetet biztosít.

Adagolás

Felnőtteknek napi 1 kapszula.

Gyerekek elől elzárva tartandó.

Herbafitt


Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: