30 DAYS Tabletta 120 db Has zsír csökkentő!

Ár: 7290 Ft
db-ot

30DaysTM - Új lehetőség a hasi zsírpárnák csökkentésére!

Akár 1-2 ruhaméret csökkenés 30 nap alatt?
Európában már több mint 80 millió eladott 30DaysTM tabletta!

Baktériumok is okozhatnak elhízást?

 

Az elmúlt években több neves lapban is megjelentek olyan klinikai vizsgálatok, amelyek arra utalnak, hogy a túlsúly kialakulásában, egyéb tényezők mellett, a bélrendszerben elszaporodó egyes baktériumok is döntő szerepet játszanak.

 

Állat és humán kísérletekben kiderült, hogy azok az alanyok, amelyeknek a bélrendszerében a Firmicutis nevű baktérium család nagyobb mennyiségben van jelen, túlsúllyal és nagyobb testzsírral rendelkeznek, ráadásul azonos kalória bevitel esetén. Ez egy megdöbbentő felfedezés!

 

Az is kiderült, hogy azoknál, ahol a Firmicutis mennyisége kisebb, túlsúly szinte alig fordul elő, szintén azonos táplálkozás mellett.

Érdekes módon, ha az állatkísérletek során a sovány alanyoknál megnövelték a bélrendszerben lévő Firmicutis törzsek számát, szintén túlsúly alakult ki, anélkül, hogy több táplálékot kaptak volna.

A kutatók ebből arra következtettek, hogy a Firmicutis baktériumok mennyisége egyes arányban áll a túlsúllyal és az elhízással.

A kutatók azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre.

 

Ez az úgy nevezett „alma típusú” elhízás, amely olyan problémák kialakulásának kockázatát növeli, mint a 2-es típusú cukorbetegség vagy a szív-és érrendszeri betegségek.

A szakemberek szerint a hasi zsír mennyisége megbízhatóbban vetíti előre az idő előtti elhalálozás eshetőségét, mint a testsúly.

Ezért a nők közül azoknak, akiknek 80 cm felett van a derékbősége, komoly veszélynek lehetnek kitéve. A férfiak esetén a kockázat 94 cm fölötti derékbőség esetén jelentkezik.


Mi a 30DaysTM és hogyan működik?

A 30DaysTM nevű étrend-kiegészítő terméket úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa. Ez a terület a hasat, a derekat és a csípőt jelenti.


Ezt a célt a 30DaysTM  két oldalról próbálja megvalósítani.

A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le a zsírszövetekben, amelyek egyébként érezhető problémát nem jelentenek, de jelentősen befolyásolják az anyagcserét és a zsírok raktározását.


Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. Ebben nagy szerepet játszik az immunrendszer erősítése és a stressz csökkentése.

Ezt a feladatot a 30DaysTM  esetén a béta 1,3/1,6 glükán igyekszik biztosítani.


A 30DaysTM -ben világszabadalommal védett béta glükán található, amelyet a Biothera világcég gyárt. Ez a béta glükán számos klinikai vizsgálaton bizonyította, hogy gyorsan és hatásosan erősíti az immunrendszert és csökkenti a stressz szintjét.


Mivel  a májnak rendkívül fontos szerepe van a zsírraktározásban, ezért a 30DaysTM  olyan speciális gyógy-növénykeveréket is tartalmaz, amely hozzájárhat a máj, a vese és az epe tisztulásához, és méregtelenítéséhez. 

A különleges gyógynövénykeverék és a béta glükán együttesen járulhat hozzá ahhoz, hogy csökkenjen a has tájéki zsír, azaz karcsúbb legyen a has, a derék és a csípő.

 

A 30DaysTM  összetevőinek hatására csökkenhet a Firmicutis baktériumok aránya a bélrendszerben.

           30Days összetétele:
                                   - máriatövis  magpor
                                   - articsóka por
                                   - édesgyökér por
                                   - gyermekláncfű gyökérpor
                                   - rózsagyökér por
                                   - kínai citrommangólia por
                                   - béta 1,3/1,6 glükán kivonat 500mg


A termék neve azért lett 30DaysTM , azaz 30nap, mert több klinikai vizsgálat szerint 30 nap használat mellett egy-két ruhaméret csökkenés tapasztalható, azaz a has, a derék és a csípő mérete átlagban mintegy 2cm-rel csökkent.

Fontos megjegyezni, hogy a 30DaysTM  nem csökkenti az étvágyat vagy a bevitt kalóriák felhasználását.

 

Az egy hónap alatt elért eredmények, nem annyira a kilók számában, hanem inkább centiméterekben mérhetők. Egy hónap alatt a test zsírszázaléka várhatóan 3%-kal csökkenhet.

Természetesen érdemes és ajánlott a 30DaysTM  hosszabb idejű használata, hiszen így az egy hónap alatt mért eredmények többszöröse is elérhető.


Arra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a tartós fogyás nem lehetséges életmódváltás nélkül. Ezért az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres és örömteli testmozgás is nélkülözhetetlen a sikerhez.


A táplálkozás során célszerű kerülni a burgonyát, a tejterméket, a búzából készült ételeket, az édességeket és a cukros üdítőket.


A 30DaysTM  rövid idő alatt hatalmas siker lett! Európában eddig már több mint 80 millió tablettát adtak el belőle. A 30DaysTM  már Távol-Keleten és az Egyesült Államokban is elindult hódító útjára és most már hozzánk is elérkezett!

A 30DaysTM  használata:

2 X 2 tabletta reggel és este. Egy doboz 30DaysTM  120 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.

Herba-Fitt Webáruház és Biobolt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: