Acai Gyümölcs-Feketeribizli ampulla 10x10ml

Ár: 920 Ft
db-ot

Acai Gyümölcs-Feketeribizli ampulla 10x10ml

Az Acai Berry gyógyító hatása összetételének köszönhető, mely elképesztő mértékű antioxidánst, valamint rengeteg vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Jelenleg nincs még egy olyan gyümölcs a világon, mely az Acai Berry összetételével vetekedhetne, akár minőség, akár mennyiség szempontjából.

Antioxidáns, lassítja az öregedést, csökkenti a ráncokat kényezteti a bőrt Baktériumölő, Gyulladáscsökkentő, Koleszterinszínt csökkentő, élelmi rostok segítségével emésztés elősegítő. Gyorsítja az anyagcserét-kalória égetést.

Az ampulla tartalmának másik jelentős összetevője a fekete ribizli, amely szintén kiemelkedő antioxidáns, nagyon magas a C-vitamin tartalma, valamit E, B1, B2, vitaminokban gazdag, jelentős a vastartama is, ami elősegíti a vörösvérsejtképzést. Lényeges az Antocián (koleszterinszínt szabályozó) és polifenol tartalma.

Összetétel: Acai gyümölcs kivonat, 200 mg. fekete ribizli kivonat, 100 g körte kivonat 50 mg.Nagyon magas az antioxidás tartalma, megelőzve az áfonyát (2X) és szőlőt (10X).

Nyomelemeket, vitaminokat (B1, B2, B3, C, E,) ásványi anyagokat, aminósavakat (19 féle), élelmi rostokat tartalmaz.

Esszenciális zsírokban gazdag, ellenőrzés alatt tartja a rossz koleszterin szintet (LDL) segíti a jó koleszterin (HDL) működését.

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: