Alen Superfood Étrendkiegészítő Por 1000g

Ár: 21290 Ft
db-ot

Alen Superfood Étrendkiegészítő Por 1000g

Az Alen szuperétek egy világújdonság. Természetesen biológiai összetevőkből tudományosan létrehozott tápanyag, amely élettani hatását tekintve kiemelkedő balforgású molekulaegységeket (pl. aminosavakat) tartalmaz. Folyamatos fogyasztása az egészség megőrzésének és az egészség visszaszerzésének új dimenzióját nyitja meg, biztosítja sok billió sejtünk kiegyenlített tápanyag egyensúlyát.

Az Alent szigorúan ellenőrzött biológiai termesztésből származó gabonafajtákból, zöldségekből, vörös és barna tengeri algákból alkották meg. Az Alent sejtszinten képes szervezetünket támogatni, úgy, hogy eközben sejtjeink revitalizációs folyamatához is jelentősen hozzájárul. Hasznos alapanyagait kíméletes eljárás során úgy képesek koncentrálni, hogy biológiai alaptulajdonságukat, az élő sejtekhez való hasonlóságukat (balra forgató molekulák) megtartják. A módszer eredményeképpen olyan egyedülálló szer jön létre, amely viszonylag kis tömegben (1 evőkanál) is hatékony tápanyag ellátást biztosít. Az Alen olyan nagy energiájú tápanyag koncentrátum, amely a szervezet számára nélkülözhetetlen, létfontosságú anyagokat tartalmaz. Az eljárás során finom porrá őrlik a hatóanyagok koncentrátumot, így folyadékba öntve könnyen oldódik. Fontos, hogy az Alenben lévő anyagok hosszú távon is 100 %-os mértékben megőrizzék minőségüket. Ennek érdekében a Vargas házaspár egy újabb szabadalmat dolgozott ki. Védőréteggel látják el a finom porszemeket, amely nem csak a biológiai értékek stabilan tartását biztosítja, hanem az emésztési folyamat során védi a sejtépítő elemeket az agresszív gyomorsav hatásaitól is. Ezt az eredményt a tudósok egy kiváló rostanyag az u.n. dehidrált cellulóz alkalmazásával érték el. Fejlesztésük eredményeképpen az elkészítést követően további 3,5 évig stabil marad anélkül, hogy bármiféle mesterséges tartósító anyagot tartalmazna.

Több tízezer fogyasztó tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy Vargas professzorék 20 éves, kitartó kutatása eredményeképpen egy olyan új, természetes táplálék koncentrátum áll rendelkezésünkre, amely helyreállítja szervezetünk optimális tápanyagegyensúlyát. Teli hassal éhezünk hangoztatják tudósaink, mivel az elfogyasztott táplálékoknak csak töredéke hasznosítható (12 %), a fennmaradó 88 % haszontalan szervezetünk számára. Akkor miért kellene azt elfogyasztanunk?

Naponta kétszer (egy-egy kanállal) fogyasztott Alen minden olyan életfontosságú tápanyaggal ellát, amelyet a rendszeresen magunkhoz vett megszokott táplálékaink nem biztosítanak. Ezek a tápanyagok még soha ilyen hatékony és koncentrált formában nem álltak rendelkezésünkre. Az Alen rendszeres fogyasztása garantálja, hogy sejtjeink regenerálódjanak, újjászülessenek és ezáltal egész testünk tökéletesen működjön. Garantáltan nem tartalmaz génmanipulált adalékanyagokat.

Az Alen szedése mellett csökkenthetjük testsúlyunkat a rossz diéták romboló hatása nélkül.
Az Ön szervezete még sohasem kapott ennyire koncentrált és hatékony sejttáplálékot.
Az Alen segítségével mostantól aktívan befolyásolhatja egészségét.
Sejtjeink egészsége életminőségünk alapköve.

Fogyasztása ajánlott:
A kezdő adag felnőttek számára egy zacskó Alen (15 gramm)reggeli előtt. A negyedik nap után ajánlott délután is elfogyasztani egy adagot 4 óra körül.

Gyermekek számára 15 gramm az ajánlott napi mennyiség, reggeli előtt fogyasztva.

Felhasználás:
Egy tasak Alent (15 gramm) keverjünk össze gyümölcslével, vízzel, tejjel, vagy más diétás itallal, nem szabad főzni. Elkészítés után azonnal el kell fogyasztani.
Figyelmeztetés:
Tengeri algákra érzékeny emberekben allergiás reakciót válthat ki.

Kapható:Herba-Fitt Biobolt és Webáruház

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: