Almarost - Hunorganic 400g

Ár: 2190 Ft
db-ot

Almarost - Hunorganic

Rendszeres fogyasztása különösen ajánlott fogyókúrázóknak, tisztító kúrákhoz, sportolóknak, cukorbetegeknek, az emésztőrendszer működésének szabályzására, betegségek megelőzésére és mindenkinek, akinek fontos szervezete egészségének megóvása.

Megfigyelések szerint azok a népcsoportok, akik sok teljes kiőrlésű gabonát és zöldséget esznek, ritkábban szenvednek emésztőrendszeri betegségekben. Ezzel szemben a finomított, rostszegény, de szénhidrátban gazdag élelmiszert fogyasztó emberek között sok civilizációs betegség alakult ki, mint a magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás, emésztőszervi és érrendszeri betegségek.

Az élelmi rostok elősegítik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát, és hozzájárulnak a teltségérzet kialakulásához. Különösen érinti ez azokat az embereket, akik mozgásszegény életmódot élnek. Az élelmi rostok, az egészséges táplálkozás részeként hozzájárulhatnak a szív és a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez.
Napjaink "modern", finomított ételei és életvitelünk okán, az orvosok által javasolt napi 30 gramm rost helyett csak kb. 20 grammot fogyasztunk. Szervezetünk egészséges működése érdekében a hiányzó napi kb. 10 gramm rost a természetből származó, adalékanyag-mentes Hunorganik rostokkal pótolható.

  • Kérjük, a napi ajánlott mennyiséget tartsa be!
  • Ne feledjen elegendő mennyiségű folyadékot inni!
  • A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos vegyes étrendet.
  • Gyermekek elől elzártan tárolandó!

Az alma kiváló gyógyhatású élelmiszer! Ez a kiváló gyümölcsünk, ha úgy tetszik élelem, ha akarjuk gyógyszer. Már a legkisebb korban, a csecsemő is rendszeresen fogyaszthatja, akárcsak a család legidősebb tagjai, számukra az alma, a derűs és egészséges öregkor záloga.

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: