Aromax Makadámdió olaj 50ml

Ár: 1390 Ft
db-ot

Makadámdió

Az Ausztráliában honos hármaslevelű makadámdió (Macadamia ternifolia) csonthéjtól megszabadított, zsíros olajban rendkívül gazdag terméséből előállított olaj (Macadamiae oleum), mely sajátos összetételének köszönhetően kiváló bőrpuhító, bőrnedvesítő és a bőrgyulladások okozta bőrfeszülést csökkentő hatású. Az olaj mintegy 80%-át két telítetlen zsírsav (illetve ezek észtere) adja, az olajsav és a palmitoleinsav. Mindkettő alkotórésze a bőrünk védelmében fontos szerepet betöltő faggyúnak. Különösen kedvező tulajdonsága, hogy az avasodás folyamatának hosszú ideig ellenáll, ezért eltarthatósága körülbelül kétszerese a többi, gyakran használt zsíros olajénak.
A makadámdió olaját horzsolások és terhességi csíkok eltüntetésére, várandósok és babák bőrének ápolására, a bőr öregedési folyamatának lassítására, illetve a bőrvörösség mérséklésére alkalmas kozmetikai készítmények alkotórészeként, valamint napozószerek és dekorkozmetikumok összetevőjeként lehet eredményesen felhasználni.

Szállítási idő: 2-3 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: