Arthrodos kapszula 90 db

Ár: 7990 Ft
db-ot

Arthrodos kapszula 90 db

Kondroitin, glükozamin és halolaj természetes kombinációja az ízületek egészségéért.

Sok tudományos kutatás igazolta már, hogy kondroitin-szulfát és glükózamin alkalmazásával jelentősen csökkenthető az ízületi fájdalom.  Az Arthrodos kapszula további összetevője a halolaj, mely bizonyíthatóan jelentős mértékben képes hozzájárulni ehhez a hatáshoz. A glükozamin természetes alkotója az ízületi porcoknak, mely fontos építőköve a porctermelésnek, így felelős ennek a rugalmas védőszövetnek a képződéséért és regenerálódásáért. Gátolja a porcokat támadó enzimek működését, és jótékonyan befolyásolja az ízületi folyadék viszkozitását. A kondroitin-szulfát is a porcszövet fontos összetevője, mely a porctömeg nagy részét képezi és meghatározza a porc kívánt rugalmasságát. A kondroitin-szulfát legfontosabb tulajdonsága, hogy nagy mennyiségben képes a vizet megkötni, mely a porc rugalmasságával van összefüggésben. A porcszövet elváltozása során megváltoznak a porc összetevői, elvékonyodik, így a porc sérülékenyebbé válik, rugalmassága csökken. A porcokban kialakuló kondroitin-szulfát mennyiségének csökkenése az ízületi gyulladás (artrózis) egyik leggyakoribb oka.

A halolaj természetes forrása az Omega-3 zsírsavaknak. Tudományos kutatások bebizonyították, hogy azon népeknél, akik nagy mennyiségben fogyasztanak halolajat, ritkábban fordul elő az ízületi gyulladás és a szív és érrendszeri megbetegedés. Néhány tanulmány az omega-3 zsírsavak reumatoid arthritisre gyakorolt pozitív hatásáról számol be.

A napi adag (2 kapszula) tartalmaz:
1348 mg halolaj (18 % EPA, 12% DHA), 1000 mg glükozamin, 334 mg kondroitin-szulfát, 100 mg szójalecitin, zselatin, nedvesítő anyag: glicerin, víz, fényezőanyag: méhviasz, színezék: titán-dioxid, vas-oxid (vörös)

Felhasználási javaslat: napi 2x1 kapszula bõ vízbevétellel

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: