Australian Olajfalevél kivonat 200 ml

Ár: 4980 Ft
db-ot

Australian Olajfalevél kivonat 200 ml

Az olajfalevél kivonatban található oleuropein antioxidáns tulajdonságánál fogva hozzájárulhat szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, így egészségünk megőrzéséhez. Hozzájárul a szervezet védekezőképességének a megerősítéséhez a külső környezeti behatásokkal szemben.


Az olajfalevél-kivonat használatának története

Az olajfalevél-kivonat gyógyászatban való felhasználásáról származó első ismereteink az ókori Egyiptomból maradtak ránk. Ebben a kultúrában az olajfalevelet a mennyei erő szimbólumának tekintették. Ennek megfelelően az olajfalevélből sajtolt olajokat királyaik, a fáraók mumifikálási szertartásának során használták. Természetesen számos más kultúrában is használták az olajfalevelet (a fát és a termést egyaránt) táplálékként vagy gyógyító célokra. Leginkább a mediterrán kultúrákban alkalmazták különböző betegségek, fertőzések - beleértve a láz- és a fájdalomcsillapítást is - kezelésére az olajfalevél-kivonatot.

A XIX. század vége felé az olajfalevél gyógyászati tulajdonságait vizsgáló tudósok elkülönítettek a levélben egy fenolos alkotóelemet, amelynek az oleuropein nevet adták. A legtöbb kutató azon a véleményen volt, hogy az olajfalevél gyógyító hatásának titka ebben az alkotóelemben rejlik. 1962-ben egy olasz kutató állatokon tanulmányozta az oleuropein vérnyomáscsökkentő hatását. Ez alapozta meg az olajfalevél-kivonatot vizsgáló további kutatások sorát, melyek tisztázták ezen anyag gyógyászati felhasználásának lehetőségeit. A kutatásoknak köszönhetően az olajfalevél és erőteljes hatású alkotóelemei iránti érdeklődés fennmaradt, mindenekelőtt Európában. Napjainkig a tudósok jó pár nagyon ígéretes felfedezést tettek.


Olajfalevél-kivonat - a természetes antibiotikum

Nem titok, hogy az emberek folyamatosan keresik egészségük megőrzésének és életminőségük javításának lehetőségeit. Egyre inkább információk halmaza zúdul ránk (melyek közül egyesek pontosak, mások nem) a fogyás, a kopaszodás, az erőnlét fokozása, a rák legyőzése, az ízületi gyulladás és a migrén leküzdése és számtalan egyéb témában. Napjaink álláspontja szerint, a jelenleg is használatos antibiotikumok, amelyek egykor az orvostudomány leghatékonyabb eszközeinek számítottak, lassan bekerülnek az elavultnak számító gyógyszerek közé. Miért? Mert ezen antibiotikumok széleskörű alkalmazásával az általuk megcélzott mikrobák lassan, de biztosan rezisztenssé, tehát ellenállóvá váltak a gyógyszerekkel szemben. Egyre több egészségügyi szakértő helyezkedik arra az álláspontra, hogy egy napon akár a leghétköznapibb bakteriális fertőzések is komoly egészségügyi problémákat okozhatnak.

Erre a nyilvánvalóan fenyegető veszélyre adott válaszként, egy természetes, biztonságos és hatásos növényi kivonat tűnt fel a láthatáron, mely hatékony fegyvernek bizonyult a mikrobák okozta fertőzések elleni küzdelemben. Hogy mi ez a fegyver? Az olajfa, más néven olívafa levele, melynek kivonatát már évszázadok óta sok kultúrában alkalmazzák gyógyászati célokra, és amelyet a modern tudományos világ is intenzíven tanulmányozott. Az olajfalevél-kivonat nemcsak a patogén mikrobák (baktériumok, vírusok, gombák és paraziták)  ellen bizonyult hatásosnak, hanem más egyéb, egészségre gyakorolt, jótékony hatásai is kimutathatóak.


Az olajfalevél kivonat (lat.: Olea Europea)

  • Hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességének fenntartásához a környezeti hatásokkal szemben
  • Hozzájárul a felső légúti rendszer egészségének megőrzéséhez
  • Hozzájárul a bélrendszer megfelelő működésének fenntartásához
  • Az olajfalevél-kivonat és hatóanyaga az oleuropein kiemelkedő antioxidáns (szabadgyök-megkötő) tulajdonságokkal rendelkezik
  • Az olajfalevél-kivonat és hatóanyaga az oleuropein hozzájárul a vérnyomás megfelelő szintjének fenntartásához
  • Az olajfalevél-kivonat hozzájárul a megfelelő vércukorszint fenntartásához


Összetevők: olajfalevél kivonat, glicerin, víz

Hatóanyag tartalom a napi ( 2×) adagban:

olajfalevél kivonat: 10 ml

ebből uleuropein: 44 mg


Ajánlott napi adag: naponta kétszer - háromszor étkezések előtt 5 ml-t az adagolókupak segítségével bevenni


OÉTI: 4559/2009.


Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: