Avemar mikrogranulátum 30 tasak/doboz

Ár: 18490 Ft
db-ot

Mi az Avemar?

Az Avemar speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére.

Az Avemar rendszeres alkalmazásával csökkenthetők a kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásai, a műtétet követő lábadozási idő és a betegséggel együtt járó fáradékonyság: javulhat a beteg közérzete, életminősége. 

Az Avemar szedése ajánlott rosszindulatú daganatos megbetegedésben szenvedők klinikai onkológiai kezelésének (műtét, radioterápia, kemoterápia, immunterápia stb.) kiegészítésére. Az Avemart az onkológiai kezelések előtt, alatt és azok befejeződése után folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni. Az Avemar a daganatos betegség bármely stádiumában szedhető.

 

MÁR KÉT TERMÉKVÁLTOZATBAN:

Avemar mikrogranulátum (30 tasak/doboz)

Avemar filmtabletta (150db, 300db, 600db)

 

Figyelem: csak ez a két termékváltozat tartalmazza azt a hatóanyagot*, amellyel az elmúlt 12 év kutatásait, klinikai vizsgálatait végezték. Az eredeti Avemart kizárólag Magyarországon, a Biropharma Kft. gyógyszerüzemében gyártják!

 

CSAK AZ EREDETI AVEMAR:

12 ÉVE ELISMERT

12 ÉVE BIZONYÍTOTT

12 ÉVE BIZTONSÁGOS

 

*A készítmény aktív összetevője az Avemar pulvis, egy speciális, szabadalommal védett, gyógyszertechnológiai eljárással előállított kivonat, amelynek csupán kiindulási alapanyaga a válogatott minőségű magyar búzacsíra. A standardizált gyártási technológia magában foglalja a búzacsíra extrakcióját, az így nyert extraktum fermentációját, majd a fermentációs folyadék szeparálását, mikrokapszulázását, szárítását és granulálását. A búzacsíra összetevőiben alapvető változások következnek be az extrakció és az azt követő fermentáció során; ezért az Avemar nem helyettesíthető egyszerű búzacsírával, csíráztatott búzával, az ezekből előállított kivonatokkal vagy liofilizált változatokkal!

Az Avemar összetevői:

Avemar pulvis koncentrátum (75 % standardizált fermentált búzacsíra kivonat szárazanyag-tartalommal); maltodextrin, tömegnövelő szerek /polivinil-polipirrolidon, mikrokristályos cellulóz/, csomósodást gátlók /kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, talkum/ emulgeálószerek /polivinil-pirrolidon, (hidroxi-propil)-cellulóz, (hidroxi-propil-metil)-cellulóz/, színezékek /titán-dioxid, igen csekély arányban sunset sárga*(0,0015 %), tartrazin sárga*(0,0027 %), indigó carmin (0,00076 %)/. *Gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Hozzáadott cukrot, édesítőszert nem tartalmaz!

Az Avemar filmtabletta aktív összetevője az Avemar pulvis koncentrátum, amely válogatott minőségű búzacsíra biotechnológiai úton átalakított kivonata.

Az Avemar pulvis koncentrátum ionizáló energiával kezelt.

Ajánlott adagolás:

10 darab filmtabletta 1 tasak mikrogranulátummal egyenértékű, ezért a javasolt adagolás (lehetőleg étkezés előtt 1 órával) a következő:

  • 50 kg testtömeg alatt napi 2x4 filmtabletta,
  • 50-90 testtömeg között napi 2x5 filmtabletta,
  • 90 kg felett napi 2x7 filmtabletta.
Ez alapján egy flakon, azaz 150 db filmtabletta, testsúlytól függően, 11-18 napig elegendő.
Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: