Bilace Feketeáfonya Kapszula 45db

Ár: 3180 Ft
db-ot

A feketeáfonya (Vaccinum myrtillus), mely a nálunk ismert kékáfonya rokona, Észak-Európában és Észak-Amerikában, Kanadában fordul elő. Egészségre kedvező hatásai miatt gyümölcse és lekvárja régóta kedvelt „házipatikai szer” az északi országokban. Elsősorban a látás, a szem egészségére van jótékony hatással.

A második világháborúban brit pilóták tapasztalták, hogy ha az éjszakai bombázó repülés előtt feketeáfonya-lekvárt ettek, kevésbé fáradt el a szemük, javult a teljesítményük. Azóta tudományos vizsgálatok megállapították, hogy a feketeáfonya több mint 15 különböző antocianidot tartalmaz, olyan flavonoidokat, melyek hiányt pótolnak, ellenállást jelentenek a szabadgyökök támadásával szemben, melyek a szemmel kapcsolatos kóros elváltozásokat, mint hályog, diabetikus retinaprobléma és farkasvakság okozhatnak. A szervezetben lévő kollagént stabilizálják, ily módón a kapilláris ereket erősítik, a simaizmok relaxációját segítik és jótékony hatásúak az emésztőszervek nyálkahártyájára.

A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a kapilláris erek, különösen az agy és a szem ereinek rugalmassá tételéhez, erősitéséhez, regenerálásához. Alkalmazása javasolt egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén, fokozott vitaminszükséglet (terhesség, szoptatás) idején, betegségeket, műtétet követő felépülés idején, kimerültség, jelentős környezeti ártalmak (füst, UV sugárzás, oxidativ stressz) esetén.

BILACE - a látás segitésére és a kapilláris vérkeringés serkentésére

A BILACE növényi eredetű flavanoidjai az A-, C-, és E-vitamin komponensekkel kedvező biológiai hatásokat fejtenek ki a vérkeringés segitésére.

- a kapilláris erekben növeli a vérátfolyast;

- elősegíti a véredények átmérőjének ritmikus változását;

- segiti a szem vérkeringesét,

- a retina enzimjeire való hatása és a retina pigmentjeinek regenerálódásának sebességére.

- A lokális mikrocirkulációt reaktiválja, javítja a vénákban a véráramlást,

- a szemre további jótékony hatás érhető el E-vitamin egyidejű adagolásával.

- normal látású egyéneknél az éjszakai látásélesség  javítására.

- segit a világoshoz és a sötéthez való alkalmazkodáshoz.

 Kivonata, melyet vizes alkoholos kezeléssel nyernek, minimum 25% antocianidot tartalmaz.

Herba-Fitt Webáruház és Biobolt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: