Bio-c-vitamin 30 db

Ár: 2890 Ft
db-ot

C-vitamin – gyomorsavtúltengés nélkül Minden tabletta 750 mg savmentes C-vitamint tartalmaz természetes és magas biológiai hasznosulású formában.

A C-vitamin nagyon fontos szerepet játszik a test működésében, magába foglalva az immunrendszer, idegrendszer, bőr, csontok és fogak védelmét. Egyben erőteljes antioxidáns amely más antioxidánsokkal együtt – mint szelén és E-vitamin – védi a sejteket és a szöveteket a szabad gyökök káros hatásaitól. Hatékonyan előzi meg a C-vitamin-hiányos állapotot és segíti a táplálékból a vas felszívódását, amely különösen a nők számára fontos.

Az emberi szervezet képtelen a C-vitamin előállítására, ezért elengedhetetlen a külső forrásokból való bevitele. A dohányzóknak, időseknek, krónikus betegeknek, sportolóknak, és azoknak, akik ki vannak téve a környezetszennyezés és szmog hatásainak vagy akik nem kielégítően étkeznek, különösen figyelniük kell a megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitelére. Szervezetünknek több C-vitaminra van szüksége fertőzések, betegségek esetén és az oxidatív stressz okozta káros hatások kivédésére.

Minden tabletta 750 mg C-vitamint tartalmaz magas biológiai hasznosulású, savmentes kalcium-aszkorbát formában, ezért nem okoz gyomorégést.

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek:

Legnépszerűbb termékek