Bio-Folsav tabletta 60 db

Ár: 1365 Ft
db-ot

A tabletta fogyasztása elsősorban hiányos, egyoldalú táplálkozás és megnövekedett folsavszükséglet, pl. terhesség, szoptatás esetén ajánlott. Bizonyos ételkészítési eljárások során a táplálékból felvehető folsav károsodik, ezért válhat szükségessé a folsav kiegészítő pótlása. Terhesség alatt szedése kifejezetten ajánlott.

60 tabletta - napi 1 tabletta étkezés után.

A biztonságos terhességért

Évekkel ezelőtt a folsav egy elfelejtett vitamin volt, de a legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy azoknál a nőknél, akik terhességük alatt nem kapnak elegendő folsavat, növekszik a születési rendellenességek előfordulása. Számos országban ez a tény arra késztette az egészségügyi hatóságokat, hogy a családot tervező nőknek a folsav szedését ajánlják. Angliában pl. a kormány egészségügyi főorvosa, a terhességet vállalni kívánó nőknek a fogamzástól a 12. terhességi hétig naponta 400 μg folsav fogyasztását javasolja.

Az étrend Bio-Folsavval történő kiegészítése segít, hogy elérje ezt a mennyiséget. A folsav egy fontos, vízben oldódó B-vitamin, melynek nagy jelentősége van a sejtosztódásban. A sejteknek akkor van szükségük folsavra, amikor a genetikai információjukat képzik az osztódás előtt (vagyis az RNS- és DNS-képzésben). A fehérjeszintézishez szintén szükség van erre a nagyon fontos vitaminra.

Megfelelő vitaminforrások

A legjobb természetes folsavforrások a zöld levelű zöldségek, a citrusfélék (citrom, narancs, grapefruit) és a máj. Az összes gabonaféleség, a tojás és a hús is tartalmaz bizonyos mennyiségű folsavat. Amennyiben lehetséges, ajánlott a szükséges folsavmennyiséget a természetes táplálkozás útján fedezni. Amint azonban azt táplálkozástudományi vizsgálatok feltárták, a legtöbb nő kevesebb mint 200 μg folsavmennyiséget fogyaszt a napi táplálékkal. Csak nagyon kevés nő jut az ajánlott mennyiséghez étrend-kiegészítő szedése nélkül.

A Bio-Folsav étrend-kiegészítő 200 μg folsavat tartalmaz, melynek szedése teljesen biztonságos. A természetes táplálékokban lévő folacint a szervezetnek először folsavvá kell alakítania, mert csak azt követően tudja hasznosítani, míg a Bio-Folsav a felszívódás után azonnal kész a hasznosulásra.

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: