Bio-Gluko-Porcamin Plus tabletta 90db

Ár: 6190 Ft
db-ot

Segíti az ízületek működését és a szövetek megújulását. 90 tabletta - napi 1 tabletta étkezés közben, bő folyadékkal. - segíti az ízületek működését és a szövetek megújulását.

Minden alkalommal, mikor testünkkel mozgást végzünk ízületeinket is használjuk. A legtöbb ember mozdulatok tízezreit teszi meg naponta. Életünk során ezek a folyamatos mozgások sajnos megteszik hatásukat és ezért nem ritka tünet az ízületi fájdalom. Minél zselészerűbb az ízületekben található folyadék, az ízület annál jobban bírja a terhelést és az igénybevételt. A legtöbb hosszú távú károsodás akkor jön létre az ízületekben mikor ez a folyadék vizenyőssé és híggá válik, mely elváltozás a szervezetben található alapvető „építő anyagok” hiányából is fakadhat. Ez az ízületi folyadékhígulás okozza a porc rongálódását.

Minden egyes Bio-Glukozamin Plus tabletta 250 mg glukozamin-szulfátot és 200 mg kondroitin-szulfát kivonatot tartalmaz. Mindkét hatóanyag maximális felszívódást biztosító formában található meg ezekben a tablettákban. A glukozaminnak struktúrajavító hatása van, a kondroitin pedig segít az ízületi folyadékot a porcba juttatni. A glukozamin kulcsfontosságú szerepet játszik az ízületek olajozott működésében, a kondroitin pedig hozzájárul a teherbíró képesség javításához.

Leírás: Standardizált, 250 mg glukozamin-szulfát 2KCL és 200 mg kondroitin-szulfát kombinációjú étrend-kiegészítő tabletta.

Alkalmazás: Artrózis (ízületi kopás és gyulladás), illetve az ezen állapothoz kapcsolódó tünetek, jellemzően fájdalom enyhítésére és az ízületi funkció helyreállítására.

Napi adagja: 2 tabletta, étkezés után. Az ennél nagyobb adagot az orvos által javasolt módon kell alkalmazni. 15 év alatti gyermekek számára ellenjavallt. A Bio-Glukozamin Plus étrend-kiegészítő tabletta folyamatos szedése legalább 3 hónapig javasolt. Használata bármeddig folytatható.

Hatásmechanizmus: A Bio-Glukozamin Plus a maximális felszívódást biztosító formában tartalmazza testünk porcszintézisének egyik fontos építőelemét a glukozamin-szulfátot. A glukozamin-szulfát bevitele elősegíti a természetes porcszintézist és a regeneráló mechanizmusokat, ezáltal megelőzi az ízületi porcok kopását. A Bio-Glukozamin Plus tablettában lévő kondroitin-szulfát is a porcszintézis egyik fontos építőeleme. A kondroitin-szulfát segíti az ízület folyadékfelvevőképességét, mely az ízületek nagyobb terhelhetőségét biztosítja.

1. A glukozamin tulajdonságai: gyulladáscsökkentő hatású, enyhíti a fájdalmat, javítja az ízületek működését, ízületi porcszerkezet-módosító tulajdonsága van.
2. A kondroitin tulajdonságai: gyulladáscsökkentő hatású, enyhíti a fájdalmat, javítja az ízületek működését, erősíti a fizikai terhelhetőséget. A glukozamin-szulfát igazoltan legalább olyan hatékonyan enyhíti az ízületi fájdalmat, mint a nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID). A nem szteroid gyulladáscsökkentő tabletták és kenőcsök hatásának fokozása érdekében javasolhatjuk a glukozamin-szulfát tartalmú étrend-kiegészítő szedését.

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: