Bioco Q10 Tripla (30 mg) 30db

Ár: 3740 Ft
db-ot

A Q10 koenzim nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban. Életünk során szervezetünk folyamatosan termel Q10-et, de az életkor előrehaladtával ennek mennyisége csökken. A Q10 koenzim élettani hatásait számos kutatási eredmény igazolja. A Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok (szívizom, vázizom) energiaellátásában, antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.

 


  1.   

    A termék gyártása egyedi BioCo® technológia alapján történik. Ez az emulziós technológia biztosítja az eredetileg zsírban oldódó Q10 átalakítását vízben oldódóvá.


    Az emulziós eljárások előnye, hogy elősegíthetik egyes hatóanyagok felszívódását, növelve azok biohasznosulását. Garantáluk, hogy a termék gyártásánál nem használunk szintetikus Q10-et, kizárólag természetes (fermentációs) eredetűt!
    A készítmény fogyasztása ajánlott jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor, túlterheléskor, a szervezet fokozott energiaigénye esetén, illetve idős korban. Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); zselatin (kapszulahéj); emulgeálószer (poliszorbát 80); L-aszkorbinsav; csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, talkum); DL-alfa-tokoferil-acetát; Coenzyme Q10 (fermentációs, növényi eredetű); béta-karotin; stabilizátor (polivinilpirrolidon); kapszulahéj színezékek (narancssárga S, titán-dioxid); nátrium-szelenit


Hatóanyagok
1 kapszulában
3 kapszulában
C-vitamin

60 mg

(100 *RDA%)

180 mg (300*RDA%)

E-vitamin (TE)

10 mg

(100 *RDA%)

30 mg

(300*RDA%)
Béta-karotin

2 mg

(42 *RDA%)

6 mg

(125*RDA%)
Szelén

50 µg

(62,5*RDA%)

150 µg (187,5*RDA%)

Coenzyme Q10

30 mg

90 mg

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel


Nettó tömeg: 15,81 g / 30 db kapszula

Alkalmazási javaslat: Felnőttek számára naponta 1-3 kapszula szedését javasoljuk, 1-3 alkalomra elosztva, melyet bő vízzel kell lenyelni. (Egyszerre maximum 2 kapszulát vegyen be!) Az első bevétel reggel, lehetőleg étkezés után történjen. A bevételek között javasolt legalább 4 órás szünetet tartani! A kapszula esti bevétele éberséget, elalvási nehézséget okozhat, ezért nem javasoljuk!

 Vegetáriánusok számára javasoljuk, hogy nyissák szét a kapszula héját, és tartalmát 1,5-2 dl testmeleg vízben feloldva fogyasszák. Ezáltal állati eredetű anyag bevitele nélkül egészíthetik ki szervezetük Q10 szintjét.

Minőségét megőrzi: a flakon alján jelzett hónap végéig

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

A kapszulák közé helyezetett szilika gélt tartalmazó tasak elősegíti a kapszulák páratartalommal szembeni védelmét, ezért ne távolítsa el a dobozból, és ne egye meg, mert az egészségre ártalmas!

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: