Calli Tea Filteres 10db Fahéjas

Ár: 3635 Ft
db-ot

Calli tea

A Calli eredeti receptjét tudós kínai papok kísérletezték ki, hogy italuk segítse a szellem tisztaságát, a koncentrációt, az ellazulást, a meditációt. Úgy gondolták, hogy a Calli a szervezet " Jin " energiakörét, azaz a fékező, lassító testfunkciókat táplálja.

A Calli egy szóval tisztító ital, segít a szervezetnek a hatékonyabb salaktalanítás, az öntisztítás elérésében. Mi, több, közreműködik a szervezet - akupunktúrából is ismert - belső energiacsatornáinak megnyitásában, a főbb szervrendszerek közötti kommunikáció elősegítésében, különösen az emésztőrendszer és kiválasztószervek jobb működésében, így a jobb közérzet, a belső egyensúly elősegítésében.

A Calli rendszeres fogyasztása javallott - hiszen a salakanyagok is rendszeresen jutnak a szervezetünkbe, így azokat állandóan el kell távolítani. A folyamat mindenkinél más és más hatással jár, s ezt magunknak kell megtapasztalnunk. Általában elmondható, hogy a jobb kedély és közérzet, tisztább gondolkodás, lelki nyugalom, a vibrálás, feszültség enyhülése, a szervezetre káros élelmiszerek és élvezeti cikkek iránti vágy csökkenése, a keringési és emésztőrendszer zavartalanabb működése, s a tisztább szervezettel együtt járó több energia a leggyakrabban hallott személyes élmények.

Ellentétben a hétköznapi teákkal, a Calli nem valamiféle cserjének a szárított levele - hanem ennél sokkal több. Dr. Chen ugyanis a legkorszerűbb koncentrálási módszereket alkalmazza, s nagyüzemi körülmények között többféle, évezredes receptek alapján gondosan összeválogatott fűnek, gyógynövénynek, sűrített, por alakú keverékét permetezi rá a még nedves kamélia levélre, amelyről, mint vivőlevélről, forró vízbe dobva leázik mindez, aranysárga-barnára festve jóízű teánkat. Így nem csak egyetlen növény főzetét, hanem számos jótékony fű hatékony keverékét isszuk.

A Méregtelenítő tea rendszeres fogyasztása általában az alábbi kedvező változásokkal jár:
- több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény
- lelki nyugalom; illetve a stressz és agresszivitás csökkenése
- tisztább gondolkodás, jobb memória és koncentrációs készség
- kisebb hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor és kávéfogyasztás
- egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás
- emésztési és (savas) gyomorproblémák enyhülése
- vérnyomás normalizálódása
- koleszterinszint normalizálódása
- ízületi és meszesedési gondok enyhülése
- testtömeg normalizálódása.

 

Néhány hasznos tanács:

Egy filteres zacskó Calli-t egy kancsó forró vízbe (első időkben akár ennél is több, 1 1/2 - 2 liter vízbe ) dobjunk bele, öt-tíz percre: a filtert akár benne is hagyhatjuk a vízben ( ekkor azonban íze kissé kesernyéssé válhat ). Igyuk-iszogassuk egész nap, inkább sokszor kisebb, mint egyszer nagy mennyiségben. Egy csepp mézzel, citrommal vagy természetes édesítőszerrel ízesíthető.

Különösen vigyázzunk, ha életünkben először próbálunk Calli-t inni: ne készítsük túl sűrűre, azaz, soha ne használjunk egy filteres zacskót egy csészébe, mint más teáknál. Előfordulhat, hogy egy erősen szennyezett szervezet a Calli-ra hevesen reagál, s a túl sűrű Calli émelygést, hányingert, gyomorgörcsöt, fejfájást okozhat. Később, ha megszoktuk - s ha étrendünk is egészségesebbé vált -, sűríthetjük izés szerint.

Soha ne főzzük ki kétszer ugyanazt a Calli -zacskót, hacsak nem arcmosásra, fürdővíz készítésére szánjuk. Az elhasznált filteres zacskó tartalmát virágainkra, növényeinkre szórhatjuk - örülnek neki!

Soha ne főzzük túl a Calli-t, elég ha meleg-forró vízbe beledobjuk. Soha ne használjunk Calli főzéshez és iváshoz alumínium vagy más fémkancsót; legjobb az üveg, porcelán vagy cserépedény, de a zománcos fém is jobb, mint a zománctalan. Soha ne melegítsük a Calli teát mikrohullámú sütőben!

Ha csak egy mód van rá, használjunk a Calli -főzéshez tiszta, élő vizet, nem pedig klórozott-szennyezett városi csapvizet. Forrásvíz, szénsavmentes ásványvíz a legjobb, de víztisztító is megteszi. A tiszta vízben főzött Calli-nak nem csak az íze, hanem a hatása is jobb lesz!

A Calli forrón is, szobahőmérsékleten is, jéghidegen is kitűnő ital. Kapható natúr, mentolos, fahéjas és éjszakai változatban. Egészségünkre!1.0 csomag tartalmaz:

 
Növény:   
 
gyógynövény  
 
kamélia (Camellis L.):   
 
levél:  +
perilla levél:  +
vízi hídőr (Alisma plantago aquatica) gyökér:  +
gyümölcs:   
 
fehér eper (Morus alba L.) :  +
gyümölcskivonat:  +
Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: