Citrofort grapefruit mag kivonat zöld 20 ml

Ár: 1960 Ft
db-ot

Nem alkoholos, igy nem is keserű. Nagyon jó megfázás esetén és megelőzésére.
Glicerines.
Kiszerelés 20ml
Mivel alkoholt nem tartalmaz és nem is keserű, ezért ez egy olyan termék, melyet egészen kis gyerekek és bébik is használhatnak. Nagyszerű megoldás az egész családnak.
A termék tulajdonságai
Grapefruit (Citrus paradisi) gyümölcs magjából és húsából extrakcióval készült 1 5 arányú kivonat.
A grapefruit mag kivonat citrus bioflavonoidokat tartalmaz. Fontosabb alkotórészei naringin, izoszakuranetin, heszperidin, neopheszperidin, pancirin, roifilin, nobilentin, kempferol-, dihidrokempferol-, apigenin- és kvercetin-glikozoidok.

Hatása
A citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, a C-vitamin hatását fokozzák, bomlását gátolják. A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. Az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges ú.n. esszenciális anyagok, ezért P-vitaminnak vagy permeabilitási faktornak nevezik. A kivonat 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy hígításban is gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja.
Tárolása fénytől védett helyen.

Felhasználása

Felnőtteknek naponta 3*15 csepp valami folyadékban feloldva (lehetőleg vizben vagy grapefruit lében, de ne cukros üditőben)Alkalmazása naponta 2-3x 10-15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni.

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: