Climacterine complex gyógynövény tabletta 120 db

Ár: 3990 Ft
db-ot

 

120 db, egyenként 500 mg, kizárólag természetes hatóanyagot tartalmazó gyógynövény tabletta.


Összetevők

Inulin 175 mg
Fekete berkenye bogyó 37 mg
Macskagyökér 37 mg
Vasfű 32 mg
Alga 30 mg
Cickafark virág 27 mg
Citromfűlevél 27 mg
Körömvirág 27 mg
Levendulavirág 27 mg
Borsikafű 27 mg
Mezei zsurlófű 27 mg
Pásztortáskafű 27 mg

A tabletták hozzáadott mesterséges színezék, tartósítószer és stabilizáló adalék nélkül készülnek. A stabilizátorkén használt inulin egy probiotikum, melyet cikóriából nyernek. Rostooldó hatású, mely jótékonyan hat az egészségre. Az inulin serkenti a nyomelemek felszívódását – Ca, Mg, Fe és Zn – ezzel erősíti a csontokat és az izületeket. Kiegyensúlyozza a gyomor savtartalmát, növeli az ellenálló képességet, serkenti a hatékony baktériumok – Lactobacillus and Bifidus – szaporodását. Az inulin serkentőleg hat a szervezet vajsav termelésére..

Hogyan hat? A Climacterine Complex összetevőinek köszönhetően jótékony hatással van a női reproduktív szervek működésére, az idegrendszerre és a pajzsmirigyre. Segíti a végtagok vérkeringését, hatásosan enyhíti a klímax során jelentkező kellemetlen diszkomfort érzetet – a verejtékezést, szívritmuszavarokat, hőhullámokat, szorongást és az idegi feszültséget.

Hogyan és mennyit szedjünk? Napi 3-6 Climacterine Complex tabletta szedése javasolt, étkezés követően. A diszkomfort érzet enyhítésére a klímax teljes periódusában Dr. Toshkov napi 2-4 tabletta szedését javasolja. A Climacterine complex tabletták szedésének kedvező hatása a fogyasztás első-második hetét követően jelentkezik.


Van-e mellékhatása?
A Climacterine Complex tablettának mellékhatása nem ismert. A termék több mint 8 éve van forgalomban és hatása a visszajelzések alapján egyértelműen pozitív. Túladagolása nem lehetséges. A Climacterine Complex tablettáknak semmiféle negatív hatása nem ismert. Teljesen természetes gyógynövényekből készült, így segít az egészség megőrzésében. Allergiás vagy toxikus hatása nem ismert.

OÉTI regisztrációs szám 7447/2010.

Herbafitt

 

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: