Dr.Pál szagtalan fokhagymazselé 50ml

Ár: 1890 Ft
db-ot

Dr.Pál Szagtalan Fokhagymazselé 50ml

Teenager-ek, pattanásos bôrûek részére pattanások elhalványítására, új pattanások keletkezésének megakadályozására, faggyútermelés csökkentésére.

ALKALMAZÁSA:
• Nappalra, mielôtt elmegyünk otthonról, az ujjbegyünkre teszünk egy kis zselét, s azt rákenjük a pattanásra, úgy mintha krém lenne.
• Fürdés után, szabad percben, tanulás alatt, lefekvés elôtt minden nap a tiszta vízzel megtisztított arcbôrre, háton a problémás részre sok zselét vigyél a bôrre.
A pattanások helyén a zselét a mutató ujjaddal jól bemasszírozod, hogy minél több természetes hatóanyag jusson a bôrbe. Majd még egy vastag réteget tegyél az arcodra, s azt hagyd rajta, amíg megszárad.
A pakolást mindig hideg vízzel kell lemosni, mert az további nyugtató hatással bír.

Ha:
Érzed, hogy jön a pattanás,

Akkor:
Azonnal a zselével a pattanás helyét masszírozd be a mutatóujjaddal.

Ha:
Az egyes arcrészeken a pattanások száma meghaladja a tizet, a pattanások: nagyok, vörösek, megnyomva fájnak és lassan múlnak el,

Akkor:
a Fokhagyma zselével naponta legalább kétszer, jó vastagon kend be a pattanásokat. Ha már megkeményedett a bôr a pattanásokon, meleg vizes arctisztítás után elôször egy vastag krémpakolást csinálj a Fokhagyma hidratáló krémmel, hogy jól felpuhuljon a bôröd.

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: