Fekete Retek Cseppek 20ml

Ár: 1690 Ft
db-ot

A népi gyógyászat régóta bevált sokhasznú háziszere a fekete retek. A répa alakú, fekete színu gyökér cukorban áztatott vagy kisózott nedvét már a középkorban hatékony orvosságnak tartották a kiválasztó szervek: Az Epe, a Vese, a Máj és a Tüdő bántalmaira.

A bio-elixir eljárással készült retekcsepp: információ hordozó és a fekete retek minden hatóanyagát tartalmazza. Étkezés elott történő kúraszerű alkalmazása: a tipusos vese- és epekövet, valamint lerakódásokat feloldja. A máj, az epe és a vese vezetékeiből a flakkonokat / homokot feloldja. A kivonat enyhe étvágytalanságot okoz, csökkenti a kiválasztó szervek gyulladásait és a nyirokcsomók duzzanatait.

A Fekete retek cseppek szedésének első három napján: a vesék és a máj környékén enyhe nyomás keletkezik, ami melegítéssel feloldható. A retek-kúra alkalmazása a népi gyógyászat évszázados megfigyelése szerint – feloldó (köptető) hatással van az elhanyagolt köhögésnél a tüdő megtisztításában.

 A fekete retek cseppek növelik a tejelválasztást a szoptató kismamáknál.
Bioelixír a kiválasztó szervek: epe, máj, vese és tüdő bántalmaira.
 Kérjük, szíveskedjék megjegyezni: a készítmény szedése folyamán fokozott tiszta víz/ forrásvíz, pi-víz, desztillált víz/ fogyasztása ajánlatos.

Összetétel:

Fekete retek tinktúra.

Használat-adagolás:
Napi 21 csepp evés előtt.

Figyelmeztetés:
Alkoholt tartalmaz, alkohol érzékenyeknek ellenjavallt. Használat előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Gyártó/forgalmazó: Gerani Bt.
Engedélyszám: OÉTI -3456/1997

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: