Femine gyógynövény tabletta 120db

Ár: 3990 Ft
db-ot

Hogyan hat? A Femine tabletta jótékonyan támogatja a női reproduktív szervek működését, különösen a méh és petevezetékek gyulladása és myomák kialakulása esetében. Kedvezően hat a hormonháztartásra és segíti a méh izomzatának működését. Segíti a véralvadást és a méhnyálkahártya regenerációját.

Hogyan és mennyit szedjünk? Napi 3-6 Femine tabletta szedése javasolt, étkezés követően. A normál állapot fenntartását támogató fogyasztásra Dr. Toshkov napi 2-4 tabletta szedését javasolja. A Femine tabletták szedésének kedvező hatása a fogyasztás első hónapját követően jelentkezik. Tartós hatás eléréséhhez hosszabb ideig (6-12 hónapig) ajánlott szedni.

120 db, egyenként 500 mg, kizárólag természetes hatóanyagot tartalmazó gyógynövény tabletta

Összetevők:

Inulin 175 mg
Párlófű 37,5 mg
Vérontófű 37,5 mg
Kisvirágú bársonyvirág 37,5 mg
Borsikafű 37,5 mg
Körömvirág 37,5 mg
Pásztortáskafű 37,5 mg
Cickafark virág 27,5 mg
Palástfű 27,5 mg
Útifűlevél 27,5mg
Citromfűlevél 17,5 mgA tabletták hozzáadott mesterséges színezék, tartósítószer és stabilizáló adalék nélkül készülnek. A stabilizátorkén használt inulin egy probiotikum, melyet cikóriából nyernek. Rostooldó hatású, mely jótékonyan hat az egészségre. Az inulin serkenti a nyomelemek felszívódását – Ca, Mg, Fe és Zn – ezzel erősíti a csontokat és az izületeket. Kiegyensúlyozza a gyomor savtartalmát, növeli az ellenálló képességet, serkenti a hatékony baktériumok – Lactobacillus and Bifidus – szaporodását. Az inulin serkentőleg hat a szervezet vajsav termelésére.

Van-e mellékhatása?
A Femine tablettának mellékhatása nem ismert. Ennek ellenére az idegrendszer működésének természetes változásai miatt szedése nem javasolt terhesség, vagy szoptatás alatt. A termék több mint 8 éve van forgalomban és hatása a visszajelzések alapján egyértelműen pozitív. Túladagolása nem lehetséges. A Femine tablettáknak semmiféle negatív hatása nem ismert. Teljesen természetes gyógynövényekből készült, így segít az egészség megőrzésében. Allergiás vagy toxikus hatása nem ismert.

Hol gyártják?
A Femine tablettákat a Tomil Herb Ltd. gyártja, melynek telephelye Septemvriben, Bulgáriában található. A gyártási technológia megfelel az Európai Unió által támasztott követelményeinek hatályos szabályainak. A gyártás teljes egészében automatizált, amely garantálja a steril gyártási környezetet és a termékek kiváló minőségben történő előállítását.

A Femine jótékony hatással van:

Belső női nemi szervek

OÉTI regisztrációs szám: 7231/2010.

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: