Femivit multivitamin nõknek 60 db

Ár: 1505 Ft
db-ot

A FemiVit tabletta kicsit különbözik összetételében a VitaMine tablettától. Ennek oka az, hogy a FemiVit speciálisan nõk számára lett kialakítva, hiszen a nõi szervezet igényei sok esetben eltérõek a férfiak és gyermekek igényeitõl.

A FemiVit szedése különösen ajánlott terhességet tervezõ vagy terhes nõk, illetve szoptatós anyák részére. Fontos, hogy a nõk körében "divatos" fogyókúrák esetén is használjuk az elégtelen tápanyagbevitel ellensúlyozására.

Fontos szempont az is, hogy nemcsak vitaminhiány (hypovitaminózis), hanem vitamin- túladagolás (hypervitaminózis) is létezik. A vitamin-túladagolás talán még veszélyesebb, mint a vitaminhiány, ugyanis akár súlyos betegségek kiváltója lehet. Ez elsõsorban a zsíroldékony vitaminok esetén jelentkezik, mivel ezeket szervezetünk a zsírszövetekben raktározza. A VitaMine és FemiVit tabletták összetétele olyan, hogy hosszútávú alkalmazás esetén sem lép fel a hypervitaminózis veszélye.

Az azonban minden vitaminkészítménynél általános szabály, hogy a javasolt napi dózist ne lépjük túl, a készítményeket az elõírásnak megfelelõen szedjük!

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: