FlavoGenin pro kapszula 60 db

Ár: 8190 Ft
db-ot

FlavoGenin pro kapszula

Flavonoid és Apigenin tartalmú étrendkiegészítő kapszula


Összetevők:

Egy kapszula tartalmaz 500mg hatóanyagot

 • Búza csíra fű kivonat
 • Brokkoli kivonat
 • Szőlőmag kivonat
 • Szőlőhéj kivonat
 • Vörös áfonya kivonat
 • Heritium species
 • Feketeszeder kivonat
 • Fekete áfonya kivonat
 • Gránátalma kivonat
 • Zeller kivonat
 • Földimogyoró héj kivonat (luteolin, Arachis hypogaea L.)
Adagolás:
Napi 2x1 vagy 3x1 kapszula állapottól függően. Maximális adag 3x2db


Fő hatóanyaga a búzacsíra összes természetes hatóanyaga, közöttük az apigenin.

A FLAVOGENIN az apigeninen kívül más flavonoidokat is tartalmaz (szőlőmag, szőlőhéj, tőzegáfonya), amelyek erősítik az apigenin egészségvédő, immuerősítő hatását.

A készítmény természetes formában tartalmazza a legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. A természetes anyagok, polifenolok legszélesebb skálájának jelenléte nélkülözhetetlen abban, hogy az apigenin teljes mértékben kifejtse jótékony  hatását.

Izolált hatóanyagok, tiszta kivonatok hatása nem azonos a természetes környezetben előforduló flavonoidok hatásával.

A FLAVOGENIN komplex természetes összetételének és garantáltan magas apigenin tartalmának köszönhetően hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez és segíthet a betegségek leküzdésében.


Apigenin tartalom 1 kapszula 27mg,
OPC tartalom: 60mg szõlõmag kivonatban, 1kapszula: 57mg
Luteolin tartalom: 1 kapszula: 9mgKevesen tudják, hogy a Nobel díjas magyar tudós, Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik a flavonoidok felfedezése. A tudóst rendkívüli módon foglalkoztatta a búzacsíra rákellenes hatása is. Emiatt idős korában búzát is csíráztatott a beszámolók szerint abból a célból, hogy beteg családtagjain segítsen. 

A búzacsíra flavonoidok (apigenin) kutatás története: A 60-as években mutatták ki először, hogy a búzacsírában megtalálható a flavonoidok családjához tartozó apigenin. A 90-es évek végén in vitro kísérletekben sikerült kimutatni a búzacsíra kivonat jótékony hatását a DNA szintézis gátlása segítségével.[v] Az ezredforduló után in vivo állatkísérletben is kimutatták, a csíra flavonoidok -apigenin emlőelváltozást gátló tulajdonságát. Ezzel párhuzamosan elkezdődött az első magyar apigeninre standardizált búzacsíra fejlesztés Varga Gábor és Dr. Gyimes Ernő vezetésével a Szegedi Egyetemen. 

A FLAVOGENIN pro kiegészítheti, de nem helyettesíti a kemo-és sugárterápiás kezeléseket és az egészséges, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrendet, azonban amíg a zöldségek és gyümölcsök apigenin és más polyphenol tartalma erősen ingadozhat addig az újonnan kifejlesztett készítmény legfontosabb hatóanyagai standardizáltak és garantáltak.

Az új falvonoid-búzacsíra komplexum nem tartalmaz ízfokozás érdekében hozzáadott cukrot (pl. fruktózt) 

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: