Garmastan kenőcs, 20 g

Ár: 1355 Ft
db-ot

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orvosi adatok igazolják.
A Garmastan kenőcs egy természetes hatóanyag tartalmú (guajazulen) gyulladásgátló készítmény, mely a mell bőrét a szoptatás ideje alatt védi és ápolja, így megakadályozza a mellbimbó berepedezését, illetve az emlőgyulladást. Enyhe bőrgyulladások és felületi bőrsérülések gyógyulását elősegíti.

Hatóanyag: 20 g kenőcs 0,01 g guajazulent (Guaiazulene) tartalmaz.

Segédanyagok: cetylpiridiniu-klorid, macrogol 400, macrogol 4000, szorbit és nátrium diszulfid vízzel lemosható kenőcsben.

A Garmastan kenőccsel, néhány órával a szoptatás előtt és után a mellbimbót és bimbóudvart nagyon vékonyan bekenni, vagy egy steril gézdarabra rátenni a kenőcsöt és azt a mellbimbóra ráhelyezni. Közvetlen szoptatás előtt a kenőcsöt nedves vattával törölje le a mellbimbóról és környékéről.

A szoptatás első napjaiban az egész mellett be lehet kenni a kenőccsel és javasolt éjszakára meleg ruhával betakarni.
Ügyeljen rá, hogy a kenőccsel a bőrt nagyon vékonyan kenje be, mert a túl sok krém a mellbimbó bőrét felpuhítja. Naponta egyszer a kenőcsmaradvány meleg vízzel le kell mosni, majd ismét nagyon vékonyan bekenni.

Nagyon ritkán túlérzékenységi reakció jelentkezhet, ekkor hagyja abba a kenőcs használatát.


A készítményt nem szabad a dobozon feltüntetett időn túl felhasználni! Ha nem előírásszerűen tárolja a készítményt, a tubus tartalma folyékonnyá válhat. A gyógyterméket gyermekek elől gondosan el kell zárni!


Előírásszerű alkalmazás esetén a szoptatás egész időtartama alatt használható a készítmény.

   
Kiszerelés

20 g

Engedélyszám

OGYI: 586/1996.                Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: