Génia 92 hüvelykúp 10 db

Ár: 1780 Ft
db-ot

A készítmény alkalmazása az általános hüvelyhigiéniára, hüvelyfertőzések megelőzésére, nem-fertőzéses eredetű hüvelyfolyások kezelésére, fogamzásgátló tabletták és egyéb gyógyszerek, méhen belüli eszközök, szoptatás, a változás kora miatt lecsökkent hüvelyi védekezőképesség helyreállítására és fenntartására, valamint orvos által előírt célzott (pl. antibiotikus) kezelés kiegészítésére ajánlott.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?
Ne alkalmazza a készítményt annak bármely alkotó komponense pl. a geránium-olaj iránti egyéni túlérzékenység esetén.

Mit kell tudnia a készítmény alkalmazásának megkezdése előtt?
Amennyiben fertőzéses (bakteriális, gombás, zooparazitás) eredetű a hüvelyfolyás, a kúp egymagában nem biztosítja a gyógyulást. ilyen esetek előfordulásakor célzott kezelés szükséges.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?
A hüvelykúp fiatal leánygyermekeknek 14 éves életkor alatt nem ajánlott.

Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt?
Más helyi kezelésre alkalmazott készítményekkel (hüvelykúp, tabletta, irrigáló oldatot) egyidejűleg a Génia hüvely kúpot ne használja.

Alkalmazhatják-e terhesek és szoptatás anyák a hüvely kúpot?
Szoptatás alatt a hüvely biológiai egyensúlya kedvezőtlenül alakul, ugyanakkor a Génia 92R kúp hatóanyagai kedvezően befolyásolják azt, alkalmazása ezekben a hónapokban - a tapasztalatok alapján is - kifejezetten előnyös. Terhes anyák a készítmény alkalmazását beszéljék meg kezelőorvosukkal!

Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni?
- Az esti tisztálkodás után naponta 1 kúpot helyezzen fel mélyen a hüvelybe 3-4 egymást követő napon keresztül. Ezt követően 3-4 alkalommal más naponta, majd a tünet- ill. panaszmentesség elérését követően hetente kétszer, de legfeljebb 5 hétig alkalmazhatja.
- Ha meg szeretné előzni a panaszok újabb kialakulását, kúraszerűen ismételje meg a kezelést, heti két alkalommal. Kúra időtartama legfeljebb 5 hét. Tépjen le a szelvényrőla perforáció mentén egy kúpot és annak csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát, majd akúpot helyezze mélyen fel a hüvelybe.

Mi az ajánlott adag?
Naponta egy hüvelykúp alkalmazása ajánlott.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?
Egyéni túlérzékenység esetén enyhe, átmeneti csípős érzés ritkán előfordulhat.

Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során?
A hüvelykúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért szükség esetén tisztasági betét használatát javasoljuk. Amennyiben a Génia néhány napon belül nem enyhíti, illetve a kúra alatt nem szünteti meg a panaszokat, hagyja abba a kúp alkalmazását és kérje ki szakember véleményét. A készítmény a dobozon feltüntetett lejárati időn túl ne használja fel!

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?
Panaszai kezelésére legfeljebb 5 hétig alkalmazható a készítmény, megszakítás nélkül. Ha panaszai nem szűnnek meg vagy ismételten jelentkeznek, új kúra kezdhető. Megelőzés céljából heti két alkalommal javasolt a kúp használata.. Egy kúra időtartama ugyancsak 5 hét.

Hogyan kell tárolni a készítmény?
Legfeljebb 25 C-on tárolandó.
A készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

Herbafitt

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: