Noni Vita 100% gyümölcslé 500ml

Ár: 4390 Ft
db-ot

E készítmény azoknak ajánlott, akik intenzíven dolgoznak, gyakran túlterheltek. Azok számára, akik a hangulat - ingadozásoktól és depressziótól, migréntől, álmatlanságtól és koncentrációs képesség csökkenésétől szenvednek.

Javasolt adagolás: lehetőleg rendszeresen, naponta 2-szer 4 teáskanállal kb. fél órával étkezés előtt. Nem ajánlott a feljebb említett adag - a napi 40 ml, azaz 8 teáskanál túllépése. A nonit lehet, sőt ajánlott hosszabb ideig fogyasztani, akár 6 hónapig is. Sok esetben csak néhány hónap elteltével válik érezhetővé a jelentős közérzetjavulás..

Az üveg felbontása után a készítmény hűtőszekrényben tárolandó.

A legnemesebb hawaii noni gyümölcsből készült gyümölcslé. Természetes melatonint, és a szerotonin (boldogság-hormon) termelését serkentő vegyületeket tartalmaz. A noniital előállítása az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Intézet által ajánlott eljárással történik.

Energetizál, valamint növeli a szervezet szellemi és fizikai teljesítő képességét. Javítja a hangulatot, enyhíti a stresszt, a depressziót. Erősíti a legyengült szervezetet és megszünteti a rossz közérzetet. Különösen hasznos betegség utáni lábadozáskor. Segít legyőzni a tavaszi és őszi fáradtság tüneteit.

- Erősíti a szervezetet
- Növeli a vitalitást
- Javítja a szervezet szellemi és fizikai teljesítőképességét
- Erősíti az immunrendszert
- Regenerálja a károsodott sejteket
- Kitűnő lábadozás esetén
- Regenerálja a bőrt és a hajat
- Eredményes a rossz közérzet és depresszió gyógyításában, mert természetes melatonint tartalmaz és stimulálja a szerotonin - a boldogság-hormon termelést

A kutatások azt mutatják, hogy a noni stimulálja az immunrendszert, szabályozza a sejtek működését, valamint felgyorsítja az károsodott sejtek regenerálódását.

A noni úgy segít szervezetünkön, hogy olyan tápanyagokat juttat a szervezetbe, melyekre szükségünk van és megfelelően tudjuk hasznosítani.

* szinergetikusan működik más táplálékkiegészítőkkel és/vagy gyógyszerekkel (erősíti azok hatását),
* segít a megelőzésben és optimálisan működik együtt más antioxidánsokkal
* felgyorsítja más terápiák hatását.

Szállítási idő: 2-3 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: