Plerudin tabletta 100db

Ár: 4335 Ft
db-ot

Alapinformációk

A méltán népszerű PLERUDIN termékcsalád tovább bővült az erek egészségét szolgáló PLERUDIN tablettával. Magas minőségű, értékes, innovatív hatóanyagai Önnek is segítenek, hiszen mindenki egészséges ereket szeretne.

Tudjuk, hogy a jó vérkeringés az egészségünk egyik záloga illetve alapja, és ehhez elsőrendű fontosságú a testünk "motorjának" a szívünknek kiegyensúlyozott működése. A jó keringéshez azonban nemcsak jól működő szívre, hanem egészséges "csőhálózatra" azaz az erekre is szükségünk van. Ha az érrendszerben gondok vannak, a keringésben zavarok támadhatnak.

Ha keringési rendszerünk jól működik, szívünk és ereink is egészségesek, akkor zavartalan mind a tápanyagok, mind a salakanyagok szállítása a szervezeten belül. Ez különösen fontos lábaink esetében.

A vérerek egészségének megőrzéséhez, fenntartásához kitűnő segítséget adnak a PLERUDIN tabletta hatóanyagai.

Hatóanyagai közül a rutin elősegíti a vérerek egészségének fenntartását, a szelén pedig segíti a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben. Ezeken kívül további flavonoid és polifenol komponensek teszik még eredményesebbé a készítményt.

A termék kedvező árával is felhívja magára a figyelmet. A 40 szemes PLERUDIN tabletta 2.070 Ft-ért, míg a 100 szemes 4.140 Ft ajánlott áron kapható patikákban, bioboltokban, herbáriákban, gyógynövény szaküzletekben. Javasolt napi adagja: 2x1 tabletta.

PLERUDIN citrus flavonoidot, rutint, szőlőmagkivonatot, resveratrolt, vitaminokat és szelént tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kapható, illetve megrendelhető: az összes patikában, bioboltban, herbáriában.

 

Szállítási idő: 2-3 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: