VargaDiet Kapszula 90db

Ár: 7560 Ft
db-ot

A VargaDiet

kapszula hozzájárul a szervezet egészséges vércukorszintjének,
szénhidrát anyagcsere egyensúlyának ill. a szív és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

Segítséget nyújt:

-stroke

-túlsúly

-cukorbetegség

-metabolikus szindróma

-öregedési folyamatok


Kiszerelés: 90db 500mg hatóanyag tartalmú kapszula


Összetevői:

  • Bokrosgomba  /Grifola Frondosa/
  • Eperfa levél kivonat
  • Teacserje  /Camellia Sinensis/
  • Zöld tea  /Epigallocatechin gallate/


Adagolás:

Első héten: Napi 1 kapszula szénhidrátban gazdag főétkezés előtt. A 2. héttől igény szerint napi 2x1 kapszulára növelhető a dózis a főétkezések előtt. A 3. héttől igény szerint 3x1 kapszulára növelhető a dózis a főétkezések előtt.

Bokros gomba

A Grifola frondosa különböző területeken kifejtett gyógyító hatásait az 1980-as években ismerték fel, ekkor mutatták ki azt is, hogy a Grifola frondosa bizonyos részei anti-tumor, vércukor csökkentő, májerősítő és immunrendszer támogató tulajdonságokkal rendelkeznek.
A Grifola frondosa vércsökkentő hatása, magas ergosterin tartalmának köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a csontritkulás megelőzéséhez. Valószínűleg oszteoporózis (csonttömeg vesztés) elleni hatásához más, komplex természetes anyagok is hozzájárulhatnak. A Grifola frondosa olcsó alternatívája lehet a vércukorszint csökkentést célzó kiegészítő terápiáknak vércukorszint csökkentő hatásának köszönhetően. A Grifola Frondosa rendkívül hatékonynak bizonyult emlő- és tüdődaganat kiegészítő terápiájában.
In vivo egérkísérletekben kimutatták, hogy a Grifola frondosa un. D-Fractiója képes a falósejteket aktiválni és ezen keresztül tumorellenes hatást kifejteni. Szintén in vivoD-töredéke képes a természetes ölősejtek aktiválása útján direkt tumorellenes hatást kifejteni. Klinikai kísérletekben kimutatták, hogy a gomba D-Töredéke képes a természetes ölősejtek aktivitását növelni, az áttétek növekedését gátolni és a tumor markerek expresszióját csökkenteni.

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: