Vásárlási feltételek 

   

Üdvözöljük a Herba-Fitt webáruházunkban!


Az első rendelés megkezdése előtt kérem regisztrálja magát oldalunkon, amit a főoldal jobb felső sarkában talál a "Regisztráció" szóra kattintva.
A regisztrációt követően hamarosan kap egy levelet az Ön által megadott e-mail címre, amiben megerősítheti regisztrációs igényét. A későbbiekben már nem kell mást tennie, mint a megadott Azonosítóval és jelszóval bejelentkezni és már indulhat is a vásárlás.

A vásárlás összegének az 6000 Ft értékhatárt el kell érnie.

Megértésüket köszönjük.

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Árainkat folyamatosan karbantartjuk, azonban előfordulhat, hogy a rendelés során a beszállítóink már más árszinttel számolnak, (vagy hibás áron került meghírdetésre a termék) ilyenkor a termékeink a valós áron vásárolhatóak meg. Ha bármi változást észlelünk az Ön által rendelt termék árában helyből értesitjük Önt és eldöntheti, hogy a megváltozott feltételekkel is fenntartja-e rendelését.

A termék megrendelésével Ön a fentieket tudomásul vette és elfogadta.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A vásárlás regisztráció nélkül nem lehetséges.


 
Megtisztel bennünket, hogy nálunk vásárol !

Felhasználási feltételek

A Herba-Fitt Webáruházra vonatkozó felhasználási feltételeket találja ezen az oldalon.

Örömmel üdvözöljük a Herba-Fitt Webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni.
Az eladó adatai

Bi-Améta Kft.
2051.Biatorbágy,Füzes utca 68. 
Cégjegyzékszám: 13-09-107578
Adószám: 13701622-2-13
Ügyfélszolgálat elérhetősége: 2051.Biatorbágy,Füzes u.68.
Telefonszám: 06-70-380-5581
Fax: 06-23-310-737

 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:
  1. A Herba-Fitt Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton történik, Interneten keresztül a http://www.herba-fitt.hu/ webcímen. Amennyiben a keresett fogyasztószer, biotermék, táplálékkiegészírő vagy más termék nem található meg Internetes áruházunkban, úgy e-mailen, telefonon érdeklődhet, illetve rendelését is leadhatja.
  2. A Herba-Fitt Webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és a rendeléssel egyidejűleg elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek ismer el.
 2. REGISZTRÁCIÓ (a regisztrációról bővebben)
  1. A Herba-Fitt Webáruházban korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amit ott megadtak. Regisztráció ebben az esetben nem szükséges.
  2. Amennyiben a vásárló a Herba-Fitt Webáruházban még nem vásárolt, úgy, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.
  3. Bármelyik regisztrációs űrlap, amelyik téves vagy nem valós adatot tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és a Herba-Fitt Webáruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért. Az ebből eredő kár megtérítését azonban követelheti a hibás adatot megadó vásárlótól.
 3. A BEMUTATOTT BIOTERMÉKEK, TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK ÉS EGYÉB TERMÉKEK 
  1. A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.
  2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is.
  3. Az oldalon látható fotók csak illusztrációk, az eredeti termékek csomagolása eltérhet attól !Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát a nagykereskedelmi árak, és gyártók változtatása miatt fenntartjuk !
 4. GARANCIA, SZAVATOSSÁG
  1. Az eladó az általa eladott biotermékek és egyéb termékek terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A vevő hibás teljesítés esetén haladéktalanul jelezze (e-mail, telefon) a hibát, a hiba felismerése után és közölje szavatossági igényét.
  2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvben foglaltak az irányadóak.
  3. Az egyes biotermékek, táplálékkiegészítők és más termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.
  4. A Herba-Fitt Webáruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.
  5. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben javítja, illetve cseréli ki, ha annak hibája bizonyítottan az eladó hibájából ered.
 5. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)
  1. A Herba-Fitt Webáruházban történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megismerte és elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével, a termék jellemzőivel és árával.
  2. A Herba-Fitt Webáruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül a rendelés leadása során választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Herba-Fitt Kft. felelősséget nem vállal.
  3. A Herba-Fitt Webáruház a megrendelt biotermékek, táplálékkiegészítők és egyéb termékek kiszállítását 2-7 napos határidővel vállalja.
  4. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani, illetve külön egyeztetést igényel telefonon vagy e-mailben.
  5. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy az átvétel helyéről.
 6. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
  1. A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét írásban jelezheti e-mailen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
 7. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
  1. A Herba-Fitt Webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
  2. A Herba-Fitt Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
   1. Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
   2. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Herba-Fitt Webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
   3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
   4. Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
   5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.
   6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
  3. A Herba-Fitt Webáruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, ami a Herba-Fitt Webáruházhoz való csatlakozás miatt a vásárlónál következett be.
  4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
  5. Egyedül a vásárló felelős a Herba-Fitt Webáruházhoz való kapcsolódásáért és a Herba-Fitt Webáruházban való vásárlásért.
  6. A Herba-Fitt Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az ő érdekkörében merül fel.
  7. A Herba-Fitt Webáruház bármikor szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Herba-Fitt Webáruházban történt megjelenés időpontjától lép hatályba.
  8. A Herba-Fitt Webáruház bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Herba-Fitt Webáruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Herba-Fitt Webáruház nem vonható felelősségre, ha így tesz.
  9. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás online megtalálható a Herba-Fitt Webáruházban. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
  10. Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Herba-Fitt Webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult kifogást emelni a döntés ellen és kártérítést követelni.
 8. SZEMÉLYES ADATOK
  1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden vásárlónak joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt, adatot.
  2. A Herba-Fitt Webáuház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a Herba-Fitt Webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
  3. Külön rendelkezés hiányában a Herba-Fitt Webáruház a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól.
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek
Legnépszerűbb termékek