Viniseera szőlőmag őrlemény (150g)

Ár: 3190 Ft
db-ot

Viniseera szőlőmag őrlemény (150g)

Ez a szőlőmag őrlemény különleges őrlési technológiával készült, amelyet szabadalom véd. Ez a különleges technológia teszi lehetővé, hogy egészen finom, liszt finomságú őrleményt kapjunk.

A szőlőmagban található polifenolos alkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben.

A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

OÉTI vizsgálati eredmény alapján a szőlőmag mikro-őrlemény összpolifenol tartalma 2896 mgr/100gr.

A szőlőmag mikroőrleményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz.

Legismertebb összetevői: rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél m2 lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódnak szervezetünkben.

Javasolt napi bevitel: 3-5 g/nap, 1 adagolókanállal
Fogyasztási javaslat: Meleg teába, joghurtba keverve, 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve.

OÉTI notifikációs szám: 6286/2009
Gyártó: TRANSMISSIÓ Kft. (Magyarország)

Szállítási idő: 2-7 nap
Kosár
Az Ön kosara üres.
Legutóbb nézett termékek

Legutóbb megnézett termékek: